Seværdigheder og aktiviteter i området

Der er rigtig meget I kan opleve mens I bor på Askehøj Camping.
Pladsen er omkranset af skov med rige muligheder for traveture - og der er kun ca 1 km til Julsø, som kan opleves med Himmelbjerget som baggrund på den modsatte bred.

Silkeborg og Hjejlen
Til Silkeborg centrum er der kun 10 km fra Askehøj Camping. Her er der mulighed for shopping eller et besøg på én af byens hyggelige restauranter.
Hjuldamperen Hjejlen afgår fra Havnen i Silkeborg. Det er absolut en oplevelse værd at tage en tur på Søerne med den gamle kulfyrede hjuldamper. Sejlplan og priser kan ses her.

Himmelbjerget
I kan sejle med Hjejlen til Himmelbjerget, eller vælge at køre der op i bil. Hvis i har konditionen i orden kan man også cykle - der er 147 m op til tårnets top !

Aqua Ferskvands Akvarium
Besøg Nordeuropas største ferskvandsakvarium med masser oplevelser for børn og voksne. Akvariet ligger i Silkeborg kun 13 km fra Askehøj Camping - se mere her.
Labyrinthia

Er I gode til at orientere jer? Ellers skal I nok ikke besøge Labyrinthia, som er Europas største 3D-labyring. Prøv om I kan finde gennem de mange snørklede gange! Virkelig et besøg værd - men afsæt et par timer. Se mere her.

Hvis I er friske på en køretur på en lille time kan I nå nogle af de store forlystelser i Midtjylland.

LEGOLAND og Løveparken Givskud ZOO.
Der er kun 80 km til Billund, en passende strækning for en heldagstur til en af disse kæmpeattraktioner. I kan læse mere omkring åbningstider og billetpriser på legoland.dk og Givskudzoo.dk

Djurs Sommerland
Velkommen i Nordens største sommerland
Køb billetter med rabat hos os
Er I klar til fart, leg og sjov for hele familien? Så kom og oplev Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 sjove forlystelser for både små og store legebørn. Glæd jer også til to superseje nyheder.
Djurs Sommerland finder I her

God fornøjelse!